Autor Subiect: 2010 servit  (Citit de 1797 ori)

Offline withteeth

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
  • OCS fan
2010 servit
« : 08 Aprilie 2010, 20:58:35 »
vreau sa bag albume si in 2010. onoarea este de partea mea. din 2007 adun si impart albume in stil sistematic. firul discutiilor trecute s-a pierdut dar anul asta fac un nod si il intind mai departe.

incep cu o serie de singleuri provocatoare si apoi lansez lista albumelor din primul sfert recent incheiat. ceea ce va doresc si voua.

deftones - rocket skates este primul single de pe albumul ce va casca guri in 2010 diamond eyes cu lansare pe 04.05.2010 dar deja scurs.

deftones - rocket skates

amon tobin - hey mr. tree este de necontrolat. albumul vine si el dar nu stiu cand ajunge.

amon tobin - hey mr. tree

noisia - machine gun este cu caracter destructiv. albumul split the atom este prezent din 05.04.2010.

noisia - machine gun

rusko - woo boost este o versiune a unei piese mai vechi mr.chip dar merge pana la sosirea albumuli o.m.g. poate prin decembrie.

rusko - woo boost

the dead weather - die by the drop este de teaser ca vine albumul numarul doi sea of cowards pe 11.05.2010.

the dead weather - die by the drop

the dillinger escape plan - farewell, mona lisa deschide albumul option paralysis inca din 22.03.2010

the dillinger escape plan - farewell, mona lisa

cu sase clipuri am atins limita. mai multe mai tarziu.

Offline Piscot

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
Re: 2010 servit
« Răspuns #1 : 08 Aprilie 2010, 22:06:37 »
Abe Cunningham's hands have magic in them!!!

Diamond Eyes e albumul ce-l astept de doi ani incoace. Astept sa vad cum suna cu Sergio la bass.

Offline ics

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 31
  • Woland from Wonderland
« Răspuns #2 : 09 Aprilie 2010, 14:08:00 »
pana acu aparut si mi-au placut Pirates de la Apparat, Blindside de la Sofa Surfers si, evident, Heligoland de la Massive Attack. la sfarsitul lunii apare Transcontinental Hustle, de la Gogol Bordello. atat am retinut eu din 2010.
Mozart was a great composer

Offline Synthetic

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 66
  • Spin Club!
« Răspuns #3 : 09 Aprilie 2010, 21:30:58 »
citind pe aici...bine ca mi-am aminti ca trebuia sa vad ce-i cu Gorillaz-Plastic Beach.

si va mai urma Strokes-ul ala mult asteptat de mine, nici nu stiu daca deja are nume, plus ceva material nou mai amplu si mai elaborat Chemical Brothers undeva la vara!

Offline Angie

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #4 : 17 Aprilie 2010, 01:04:33 »
Cred ca urmeaza Congratulations (MGMT). Asta daca nu imi va fi la fel de lene.

insanereverb

• Vizitator
« Răspuns #5 : 17 Aprilie 2010, 10:08:19 »
adrian simionescu - tutti frutti

Offline withteeth

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
  • OCS fan
« Răspuns #6 : 19 Aprilie 2010, 16:37:36 »

dar de ce sa iti fie lene?

Offline Angie

• Newbie
  • *
« Răspuns #7 : 19 Aprilie 2010, 19:16:57 »

dar de ce sa iti fie lene?

Nu stiu daca lenea are nevoie de scuza. Cred ca e prea nobila pentru asa ceva.

Odd blood (Yeasayer) imi place. Il reascult. Everyday, nowadays.
Ah si imi fac sperante pentru un album Libs la sfarsitul lui 2010, asa au promis curvele.

Offline ics

• Newbie
  • *
  • Woland from Wonderland
« Răspuns #8 : 20 Aprilie 2010, 00:41:33 »

treci peste. e un cacat.
mai decent e ultimul de la LCD Soundsystem.

am auzit si ultimul album Gogol Bordello, pentru cei interesati. e bun, cu unele piese pe care vrei sa le repeti, dar nu se ridica la nivelul lui Super Taranta. poate ma obisnuisem eu cu stilul ala, dar acum mi se pare un album mai cuminte, lipsit de forta aia originala. inainte erau piese care sunau a imn, acum nu mai sunt.

de la o vreme multe trupe de la care aveam pretentii ma dezamagesc. Ultimul album Stereophonics parca e facut ca sa fie, ultimul Editors la fel, Travis, Artic Monkeys, Killers, Rammstein si chiar Pearl Jam sunt sub asteptari, iar de MUSE nu mai zic. ori ma transform io, ori se schimba muzica!

insanereverb

• Vizitator
« Răspuns #9 : 20 Aprilie 2010, 10:24:27 »
se schimba muzica.
vine era popsy,softy,flufy,ultra sensible metro ppl
rammstein in 10 ani o sa fie cum era formatia Asia la romani

Offline Synthetic

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 66
  • Spin Club!
« Răspuns #10 : 20 Aprilie 2010, 10:50:18 »
mda se schimba lumea si muzica odata cu ea! vremurile astea incep sa fie din ce in ce mai pop! clarrrr!

iar  tu icsule draga imbatranesti...invariabil!

Offline ics

• Newbie
  • *
  • Woland from Wonderland
« Răspuns #11 : 20 Aprilie 2010, 20:25:20 »
din fotoliul meu de semi-profan sonor vad ca de ceva ani dispar distoarsele, devin din ce in ce mai timide si se-nclina in fata basilor musculosi, al clinchetelor electronico-enervante si al scratch-urilor fasaite. nu zic ca astea trei sunt noi, dar n-apareau prea mult si prea des in repertoriul trupelor clasic-instrumentale(chitara+bass+tobe). stiu ca e nevoia perpetua de schimbare, dar de ce se schimba asa masiv ceva ce mergea foarte bine si mai avea atat de multe de aratat? se electronizeaza tot, de parca am plati tribut mp3-urilor si playerelor. iar vocile, la dracu!vocile! nu mai vrea nimeni sa sune ragusit, masculin, tusit, gajait, percutant. toti se poponarizeaza ca labagiu' ala de mika. o s-ajung la un moment dat sa nu-mi dau seama daca vocalu e baiat ori fata, fiindca o sa fie o baiata. am impresia ca trupele care se nasc acum vor sa placa tuturor, fiindca li se pare prea mare riscul unui esec si-atunci aleg sa-i impace pe toti. acum cand, copii de 16 ani vor sa-si faca o trupa, cei mai mult aleg una electro-indie. dar nu asta mi-e problema. ma enerveaza ca trupele care-mi plac scot albume tot mai mediocre. si-atunci eu trebuie sa-mi gasesc alte trupe care sa-mi placa. si ce fac? ma-ntorc la alea din '60 si 80'? sau ma uit la astea noi electro-indie? daca astia o tin tot asa o s-ajung peste ceva ani sa nu mai stiu ce muzica-mi place. o s-ascult de toate. totul se schimba, toate volueaza iar eu vualez ca prostu.

deci nu eu sunt nebun, da?  DA?!?!

Offline dizident

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #12 : 20 Aprilie 2010, 21:54:24 »
aprob!

insanereverb

• Vizitator
« Răspuns #13 : 20 Aprilie 2010, 22:24:59 »
bine scris, ics !

PS. Max Cavalera te saluta  :)

Offline Angie

• Newbie
  • *
« Răspuns #14 : 20 Aprilie 2010, 23:45:59 »

treci peste. e un cacat.

Il ascultai. Nu mi s-a parut cacat. E moody si paranoied si mai putin flower power. Bine, inainte sa apara, ma gandeam ca nici nu il voi asculta cand am auzit de inspiratia Gaga & Kanye. Desi a fost mai mult Bowie & Blonde Redhead.

Cat despre ideea de voce groasa, ma scarbeste la maxim, iar de cele mai multe ori nu inteleg ce are de zis. Nu ma deranjeaza deloc sa am dubii asupra vocalului,cum am avut dubii si asupra lui Brian Molko acum vreo 6-7 ani. Iar Brian Molko e un exemplu bun, cu vocea lui nu e cale de mijloc.